Vi delar gärna vår kunskap!

På Naprapateliten har vi samlat ett team av naprapater, sjukgymnast och kiropraktor som tillsammans sitter på över 50 års yrkeserfarenhet. Vi delar gärna med oss av vår kunskap kring relevanta ämnen, samt inspiration och nyheter.

Nyhetsflöde

Lansering av löpanalyser

Nu har våren smugit sig på. Likaså löparskorna, eller promenadskorna. I samband med våren går många av oss från lite träning till att plötsligt röra oss betydligt mer. Då finns risken för överbelastningsbesvär

Årlig prisjustering

Från och med 1/3 2024 kommer det ske en årlig prisjustering på Naprapateliten. Ny prislista kommer upp på hemsidan inom kort.

Sjukgymnast i Norrköping

Letar du efter en kvalificerad sjukgymnast i Norrköping? Då har du hittat rätt plats!

Naprapat i Norrköping

Letar du efter professionell och legitimerad naprapat i Norrköping?

Kiropraktor i Norrköping

Letar du efter en pålitlig kiropraktor i Norrköping? Då har du kommit rätt!

Hitta hit

Välkommen till vår klinik! För att hitta hit från Fiskebyvägen, tar du avfarten mot Returpunkten. Följ sedan skyltarna som leder dig till Norrköpings Padelcenter, där vår klinik är belägen.

Jourtider

Nu lanserar vi jourtider för att möta efterfrågan om behandling utanför våra ordinarie arbetstider.

Axelsmärta

Axelsmärta är vanligt förekommande och drabbar ca 15-20% någon gång under livstiden. Det främsta skälet till varför man söker vård för axel/skulderproblematik är smärta från muskler och/eller bursa (en struktur som skyddar och minskar friktion mel...

Mortons neurom

Den där pirrande känslan i tårna när man går, som känns mer ju trängre skor man har. Vad är det för något och vad ska man göra? Här kommer en informationstext samt konkreta råd och övningstips.